Noord-Holland

PC probleem oplossen in Noord-Holland? Wij bieden service aan in heel Zuid-Holland en andere regios.

Wij verhelpen snel en vakkundig al uw computerproblemen in geheel Nederland. De expert belt u direct voor het maken een afspraak. Afspraken meestal mogelijk binnen 24 uur. Indien mogelijk ook ’s avonds en het weekend. Voor echte urgente problemen ook spoedservice!
Wij zijn gespecialiseerd in reparatie, onderhoud en ondersteuning aan alle Apple apparatuur. Wij zijn een van de grootste netwerken die o.a. Apple certified technici en levert. Zowel voor hard- als softwarematige wensen en storingen kunnen wij u van goede oplossingen voorzien. Computer Monteur werkt samen met de beste technische diensten voor Apple apparatuur.
Een Microsoft Certified Professional is door Microsoft gecertificeerde specialist uitgekreikt aan Computer Monteur.
Microsoft beveelt Computer Monteur als gecertificeerd Microsoft Small Business Specialist aan voor MKB met Windows-server. De certificering houdt in dat wij de juiste advies- én technische competenties in huis heeft, om voor elke MKB klant een passende Microsoft oplossing te kunnen bieden. Computer Monteur beschikt over deze certificering.
Wij zijn een erkend en gerespecteerd service bedrijf in de regio van Noord-Holland. Wij kunnen door heel Noord-Holland service bieden tegen een laag tarief met een uitstekende werkmethode.

Amstelveen, Hoofddorp, Badhoevedorp, Diemen, Zwanenburg, Zandvoort, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout
Schalkwijk, Overveen, Egmond, Heiloo, Bergen, Akersloot, Uitgeest, Castricum, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar