Diensten

Voor allerei zaken die te maken hebben hebben met uw computer, bieden wij een uitgebreid diensten pakket.

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Met Data Recovery heeft u de grootste kans op gegevens herstel.
Computer Monteur is gespecialiseerd in hardwarematige en softwarematige data recovery. Afhankelijk van het type probleem (mechanisch, elektronisch of logisch) doen we ons uiterste best om de beste oplossing te vinden.

Verlies geen enkel bestand meer dankzij Online Back-up!
Traditionele backupsystemen zijn onveilig, omslachtig en redelijk duur. Met Online Back-up maakt u via een beveiligde verbinding een backup van uw bestanden op onze server. Wanneer uw harddisk crasht, u per ongeluk een bestand verwijdert, uw laptop wordt gestolen,… kunt u in enkele muisklikken één of meerdere bestanden restoren.

Computer Service Contract
Met het computer service contract worden deze problemen direct door middel van hulp op afstand vanuit ons kantoor opgelost. Tevens ontvangt u van ons een cd-rom. Indien de problemen niet telefonisch op te lossen zijn, vragen wij u de cd-rom in uw computer te stoppen.

Wanneer u dat gedaan heeft kunnen wij tijdelijk de computer overnemen. De problemen zullen dan direct door de technische dienst verholpen worden. Zodra u de cd-rom weer uit de computer haalt is de verbinding verbroken en kunnen wij niet meer op uw computer.