PC Hulp

Voor alle zaken die te maken hebben hebben met uw PC, bieden wij een uitgebreid diensten pakket. Wij bieden computer hulp aan in verschillende¬†regio’s.
U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Reparatie van PC`s, notebook en monitoren.
Vaak is het vervangen van defecte onderdelen van uw PC of notebook een kostbare aangelegenheid. Wij kunnen in vele gevallen deze onderdelen nog repareren. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Upgrading en uitbreiding van uw PC.
Te weinig geheugen op uw PC of notebook, harddisk vol, Volstaat uw software niet meer?
Of moet uw BIOS geflashed worden ? Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken.

Verhelpen van storingen veroorzaakt door virussen, software en dergelijke.
Voor het oplossen van problemen met software of problemen veroorzaakt door een virus kunt u soms zelf met wat hulp van een goed programma al veel zaken verhelpen. Mocht dit niet lukken, staan onze monteurs voor u klaar om de storingen op te lossen.

Installatie aan huis/kantoor.
U kunt bij ons kiezen om de reparatie of installatie bij u aan huis of op kantoor uit te laten voeren. Voor u dus geen gesleep met uw apparatuur. Unieke haal- en brengservice. Mocht het nodig zijn uw PC of notebook op te halen voor reparatie, dan kan dit vanaf elke gewenste locatie. Daarnaast kunnen we het gerepareerd op een andere locatie weer afleveren. Wel zo handig als u geen zin of tijd hebt om thuis op een monteur te wachten.

Aanleggen van (draadloze) netwerken.
Wanneer u thuis met meerdere mensen regelmatig online bent, kan het handig zijn van een (draadloos) netwerk gebruik te maken. Wij kunnen dit bij u thuis aanleggen.